Aankoopmakelaar Zoetermeer, Leiden en omstreken

Bent u opzoek naar een woning en lukt het niet in deze gekke markt? Heeft u er dan wel eens over nagedacht om een aankoopmakelaar voor Zoetermeer, Leiden en omstreken in armen te nemen?

Bij de koop van een woning rijzen tientallen vragen. Als koper staat u er meestal alleen voor, terwijl de verkoper wordt bijgestaan door een professional. U doet er daarom goed aan zich óók te laten adviseren door een specialist in onroerend goed, die alles weet van de markt en zijn omstandigheden, juridisch en bouwtechnisch goed onderlegd is en exact weet hoe het spel van onderhandelen gespeeld dient te worden. De aankoopmakelaars van De Wekker Makelaardij Zoetermeer en Leiden zijn uitstekend geschoold en volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar:

  • Een aankoopmakelaar wekt vertrouwen bij de verkopende partij, waardoor u meer opvalt tussen de geïnteresseerden.
  • Wanneer de bezichtigingen volgepland staan voor particulieren, kan er soms nog wel ruimte gemaakt worden voor een aankoopmakelaar.
  • Tijdens de bezichtiging zal de aankoopmakelaar u door de woning begeleiden, vertellen wat hem/haar opvalt en een visuele bouwkundige inspectie uitvoeren zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan.
  • De aankoopmakelaar zal de onderhandelingen namens u uitvoeren en voert een buurtonderzoek uit naar recente verkopen.
  • Wanneer de aankoop is gelukt, stopt onze begeleiding niet. Wij zullen u nog verder begeleiden door mee te kijken naar een taxateur, bouwkundig keurder en notaris. Hierdoor bent u er van verzekerd dat u elke handeling met de juiste kennis maakt.
  • Tevens zal de aankoopmakelaar het koopcontract nalopen of deze juridisch en kadastraal geheel in orde is.
  • Op de dag van de overdracht zal de aankoopmakelaar u ondersteunen bij zowel de laatste inspectie van de woning als bij de notaris.
          

Een aankoopmakelaar kost geld; voor mensen de belangrijkste reden om af te zien van de diensten. De Wekker Makelaardij Zoetermeer en Leiden hanteren een vaste courtage voor de aankoopbemiddeling. Het courtagebedrag bedraagt € 2995,- incl. BTW. Echter, mocht de aankoop niet doorgaan, dan bent u ons helemaal niets verschuldigd. No cure, no pay! 

Contact opnemen