Beschrijving

Unit 63, Complex Zilvermijn

In Zoeterwoude op de hoek Oranjelaan en Industrieweg bieden wij in complex 'De Zilvermijn', een ruime unit te koop aan voor opslag en stalling. 
De 35 m²grote ruimten zijn degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.80 mtr.) zijn deze ruimten uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. 

De unit is 10 meterdiep, 3.50 meterbreed, en 3.80 meterhoog . 
Bedrijven kunnen hun magazijnvoorraad, materialen of drukwerk opslaan. Maar ook nog de beursstand, promotiemateriaal, overtollige kantoorartikelen, terras, inventaris en zelfs uw bedrijfswagen(s) of aanhangers stallen. 
Particulieren kunnen bijvoorbeeld goederen, zoals oldtimers, caravan, boot of huisraad stallen. De units zijn goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via de op afstand bedienbare roldeur. 

Deze unit zit op de eerste verdieping, en is van alle gemakken voorzien, zoals een takel systeem erin gemaakt om de grote ruimte nog beter te benutten, extra verlichting erbij gemaakt, alarm installatie, opslag kasten, en wasbak.

Oplevering kan snel. Vraagprijs 55.000,00 euro k.k. 

Er is er een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf onderhouden wordt. 
Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie. Er is hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is 24 uur beveiligd door camera's met harddisc-recorders. 
Gebouw De Zilvermijn heeft twee verdiepingen welke door middel van een 11 meterlange autolift bereikbaar zijn (3500 kg). 
De Oranjelaan in Zoeterwoude is zeer centraal gelegen op het Industrieterrein de grote polder, enkele minuten van de A4 en N11. ( Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Alphen aan den Rijn, Koudekerk, Hazerswoude, Zoetermeer, Hoogmade, Oegstgeest, Warmond )

Kenmerken