Beschrijving

Op de bovenste verdieping gelegen (12e etage) 2 kamer appartement. De woning dient gemoderniseerd te worden! Verder voorzien van een zonnig gelegen balkon op het zuidoosten gelegen met fantastisch uitzicht en eigen berging op de 1ste verdieping. Dit appartement maakt deel uit van een appartementengebouw in de geliefde woonwijk ‘Driemanspolder’, in directe nabijheid van openbaar vervoer (Randstadrail station ‘Dorp’), winkelcentrum ‘Vijverhoek’, ‘Dorpsstraat’, ‘Stadshart’, scholen en uitvalswegen.

Indeling

Begane grond: 

Entree centrale ontvangsthal bereikbaar middels de elektrische deur, bellentableau en toegang tot de liften en trappen opgang. Deze gezamenlijke ruimte beschikt tevens over brievenbussen, intercominstallatie, 2 beveiligingscamera’s en deur naar algemene fietsenberging en op de eerste verdieping bevinden zich de inpandige bergingen. Entree op verdiepingen via gestoffeerde corridor met deuren naar appartementen (6 per woonlaag). 

12e verdieping:

Hal met meterkast, garderobekast en intercom. Aan de achterzijde gelegen ruime en lichte woonkamer en ruimte welke gebruikt kan worden als extra slaapkamer. Toegang tot het zonnig gelegen balkon (ZO) met vrij uitzicht. Gesloten keuken aan de voorzijde voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap, spoelbak en wasmachineaansluiting. Separate badkamer met ligbad, wastafel en staand toilet.

Bijzonderheden

- Gelegen op de 12e verdieping 
- Prachtig uitzicht 
- Kluswoning
- Zonnig balkon op het zuidoosten
- Bouwjaar 1973
- VvE bijdrage ca. € 226,76,- per maand inclusief €55,- stookkosten
- Niet bewoningsclausule van toepassing
- Voorbehoud keuze notaris aan verkoper
- Oplevering in overleg!

Kenmerken