Foto - Te koop: Thomas Morelaan 32, 2721 AV Zoetermeer Foto - Te koop: Thomas Morelaan 32, 2721 AV Zoetermeer Foto - Te koop: Thomas Morelaan 32, 2721 AV Zoetermeer Foto - Te koop: Thomas Morelaan 32, 2721 AV Zoetermeer Foto - Te koop: Thomas Morelaan 32, 2721 AV Zoetermeer Foto - Te koop: Thomas Morelaan 32, 2721 AV Zoetermeer Foto - Te koop: Thomas Morelaan 32, 2721 AV Zoetermeer Foto - Te koop: Thomas Morelaan 32, 2721 AV Zoetermeer Foto - Te koop: Thomas Morelaan 32, 2721 AV Zoetermeer Foto - Te koop: Thomas Morelaan 32, 2721 AV Zoetermeer Foto - Te koop: Thomas Morelaan 32, 2721 AV Zoetermeer Foto - Te koop: Thomas Morelaan 32, 2721 AV Zoetermeer
12 foto's beschikbaar

Te koop: Thomas Morelaan 32, 2721 AV Zoetermeer

Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 165 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 120 m²
Aanvaarding In overleg
Vraagprijs

Algemeen

Traditioneel gebouwde tussenwoning van circa 115 m2 met houten kozijnen
v.v. dubbele beglazing. Tuin aan voor- en achterzijde, vrijstaande tuinberging. Parkeergelegenheid aan voorzijde op eigen terrein. Ligging in jonge woonwijk Oosterheem nabij o.a. wijkwinkelcentrum, Randstadrailstation, scholen en kinderopvang.


Inleiding

Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) zal plaa... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Bouwperiode 2015
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Woensdag 23 september 2020

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00280
Vraagprijs Vraagprijs
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 23 september 2020
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2015
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 165 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 120 m²
Inhoud 385 m³
Oppervlakte externe bergruimte 6 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuidoost
Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel A
CV ketel
Warmtebron Gas
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft een schuifpui Ja
Heeft ventilatie Ja

Beschrijving

Traditioneel gebouwde tussenwoning van circa 115 m2 met houten kozijnen
v.v. dubbele beglazing. Tuin aan voor- en achterzijde, vrijstaande tuinberging. Parkeergelegenheid aan voorzijde op eigen terrein. Ligging in jonge woonwijk Oosterheem nabij o.a. wijkwinkelcentrum, Randstadrailstation, scholen en kinderopvang.


Inleiding

Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) zal plaats vinden op dinsdag 27 oktober 2020, ’s middags om 16.00 uur, online veiling via www.nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van mr. M.J.A. Laenen of één van de notarissen verbonden aan DLA Piper Nederland N.V.


Bezichtiging

Vooralsnog is er geen mogelijkheid tot bezichtiging van het registergoed. Zodra hier meer informatie over beschikbaar komt zal dit gepubliceerd worden op de website.

Indeling

Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de Algemene veilingvoorwaarden met internetbieden 2015 (“AVVI 2015”) en de bijzondere veilingvoorwaarden, welke (concept) voorwaarden opvraagbaar zijn bij de notaris en gepubliceerd worden op: www.nationalevastgoedveiling.nl.

Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het registergoed uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 12 oktober 2020 om 23:59), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht (DLA Piper Nederland N.V., Amstelveenseweg 638 te 1081 JJ Amsterdam, of per e- mail: feliz.coll@dlapiper.com. Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen zoals te vinden op: www.nationalevastgoedveiling.nl. Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Om mee te kunnen bieden via de elektronische veiling dient u zich te registreren door eerst een account aan te maken op de website van Nationale Vastgoedveiling (www.nationalevastgoedveiling.nl). Om uw registratie volledig te maken, dient u een registratieverklaring in te vullen en deze te laten legaliseren door een notaris. Op deze wijze wordt u/uw organisatie gekoppeld aan het door u aangemaakte account. Deze registratie is niet vereist indien er een onderhandse bieding voorafgaand aan de veiling bij de notaris wordt gedaan. Voor meer informatie zie www.nationalevastgoedveiling.nl.

Directiemakelaar: De Wekker Makelaardij Zoetermeer, T 079-30 20 100,
info@dewekkerzoetermeer.nl, contactpersoon: Cas Nieuwstraten, VBO-makelaar.

De inzetpremie (plok) voor het registergoed bedraagt 1% van het inzetsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper. Lees verder de op de veiling van toepassing zijnde veilingvoorwaarden voor de exacte regeling.

De verkoper behoudt zich het recht voor het registergoed niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk de vijfde werkdag na de veilingperiode voor 17:00 uur uitspreken.

De veilingkosten zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www.nationalevastgoedveiling.nl.

Ter zake van de verkrijging van het registergoed zal door koper 2% overdrachtsbelasting verschuldigd zijn, dan wel het ten tijde van de verkrijging geldende tarief.

Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding is bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank ingediend. Voor meer informatie wordt verwezen naar de bijzondere veilingvoorwaarden.

De woning ligt op een mooie locatie met vrij uitzicht aan de voorzijde richting Heemkanaal. Op loopafstand van diverse voorzieningen zoals basisscholen, kinderopvang, fitnesscentra, speeltuintjes, bibliotheek, gezondheidscentrum en een winkelcentrum met 3 grote supermarkten. Daarnaast zijn er diverse winkelketens, speciaalzaken en een goed aanbod van horeca.

Binnen enkele minuten bent u op de A12 richting Utrecht/Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. De Randstadrail ligt op loopafstand en heeft een hoge frequentie. Dit openbaar vervoer verzorgt het vervoer binnen Zoetermeer en richting Den Haag (25 minuten). Onlangs is het nieuwe NS-station Bleizo geopend, dat een snelle verbinding naar Utrecht, Den Haag en de rest van Nederland verzorgt.

Indeling ter indicatie (gebaseerd op informatie uit 2008. Hiervoor wordt geen enkele verantwoordelijkheid aanvaard): Begane grond
Entree, hal, meterkast, toilet, tuingerichte woonkamer met openslaande deuren. Keuken aan de voorzijde.

1e verdieping
Overloop, twee slaapkamers, badkamer.

2e verdieping Zolderruimte

Disclaimer
Op grond van de Regeling energieprestatie gebouwen is de eigenaar verplicht aan koper een definitief energielabel te overhandigen. Verkoper staat er niet voor in dat eigenaar aan deze verplichting zal (kunnen) voldoen.

Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het registergoed (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het registergoed (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het registergoed, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het registergoed (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

De foto’s geven een beeld van de situatie ter plaatse en de huidige situatie kan afwijken van de foto`s, verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid.

De Wekker Makelaardij ("Makelaarskantoor") is door BANK (de “Executant”) aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande (executoriale) verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan de Thomas Morelaan 32 te Zoetermeer (de “Transactie”). Makelaarskantoor is door de Executant geautoriseerd, uitsluitend in de capaciteit als adviseur van de Executant, om namens de Executant deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen aanbod of uitnodiging van de Executant en/of Makelaarskantoor tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden beschouwd als professionele investeerders die geacht worden voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en die waar nodig eigen adviseurs zullen inschakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die Potentieel Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Executant en Makelaarskantoor en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of enige andere in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”) en eventuele fouten op omissies hierin. Specifiek wordt er door de Executant en/of Makelaarskantoor geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Executant, noch Makelaarskantoor hebben een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen die op enig moment mogen blijken.


Makelaarskantoor treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Executant en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.
Sluiten

Recent bekeken