Beschrijving

De ideale starterswoning biedt zich hierbij aan! Dit goed onderhouden appartement is dicht bij de binnenstad van Zoetermeerr.

Persoonlijke noot van de verkoper:
“De afgelopen 5 jaar heb ik hier met heel veel plezier gewoond. Wat voor mij zeer goed beviel is de rust en de ligging. Doordat het goed geïsoleerd is heb je geen last van  omgevingsgeluid en ruis. Dit appartement ligt vlak naast een park waar je goed kunt (hard)lopen en ontspannen en ligt op loopafstand van veel handige locaties. 

Zo ligt de supermarkt op nog geen 2 minuten loopafstand. Na 10 minuten lopen ben je al in het stadscentrum van Zoetermeer, de sportschool of de Randstad Rail. Parkeergelegenheid is goed. Tevens wordt dit appartementencomplex zeer netjes onderhouden. 

Ik wens de volgende bewoners net zo veel woonplezier toe als dat ik hier heb gehad”

Het appartement is gelegen in de centrale wijk Driemanspolder.  Op 5 minuten lopen bevinden zich zowel het NS-station Zoetermeer, Randstadrail halte Driemanspolder en het winkelcentrum van Driemanspolder. Het appartement bevindt zich op de 7e verdieping van het complex, wat een mooi uitzicht biedt over de groene omgeving.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke hal brengt de lift u naar de 7e verdieping. Het appartement bevindt zich op de hoek van de galerij, wat ervoor zorgt dat u geen last heeft van passanten. Wanneer u de woning betreedt, bevindt u zich in de entreehal. Deze hal beschikt over een meterkast en ruimte voor de garderobe. Via de hal betreedt u rechts gelijk de keuken. De keuken is netjes onderhouden en is voorzien van een oven met gaskookplaat, gaskraan, afzuiginstallatie en voldoende ruimte om ingericht te worden. In de muur tussen de keuken en de woonkamer is er bergingsruimte gerealiseerd. Vervolgens betreedt u de woonkamer zelf. Deze ruime woonkamer is tevens goed onderhouden en de meubels die u ziet worden voor het overgrote gedeelte achtergelaten indien gewenst. De woonkamer biedt een uitzicht over de groene omgeving. Het fijne van de woning is dat de algemene ruimte geheel afgesloten is van de slaapgedeeltes. Via de overloop kunt u de 2 slaapkamers en badkamer betreden. De eerste slaapkamers bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is ca. 7.4m². Tussen de twee slaapkamers is bevindt zich de badkamer, welke voorzien is van inloopdouche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine en droger. Het toilet met fonteintje is separaat en bevindt zich naast de badkamer. De tweede slaapkamer van ca. 12.2m² is gesitueerd aan de achterzijde van het appartement en geeft toegang tot het balkon. De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en krijgt voldoende licht binnen wegens de grote ramen. Het balkon is gelegen op het Noord-Oosten. 

Bijzonderheden:
+ Bouwjaar 1973
+ Gebruiksoppervlakte 73.6m²
+ Balkon van ca. 7.2m², gelegen op het Noord-Oosten
+ Inpandige berging op de begane grond van ca. 6.2m²
+ Gezonde VvE, bijdrage €196,05 per maand
+ Verwarming middels blokverwarming
+ Woning voorzien van dubbel glas, op keuken na.

Kenmerken