Beschrijving

Bent u op zoek naar een ruim appartement met 3 slaapkamers? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging van dit 4-kamer appartement met berging in de onderbouw en royaal balkon op het westen waar u heerlijk kunt genieten van de middag- en avondzon. Het appartement is gelegen op de 2e etage met vrij uitzicht op een prachtig en groen park. Het appartement is ideaal gelegen op slechts 5 minuten fietsafstand van het centrum, op loopafstand van het vernieuwde winkelcentrum De Luifelbaan en nabij scholen, sport- en recreatievoorzieningen, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Het appartementencomplex is grondig gerenoveerd. De entrees zijn opgeknapt en de buitenzijde is in fraaie kleurstellingen geschilderd. Het appartement zelf is geheel voorzien van dubbel glas.

Tussen de complexen bevindt zich een langgerekt binnenterrein met voldoende parkeergelegenheid, groenvoorzieningen en speelveldjes. Het appartement is zeer geschikt voor starters, maar uiteraard ook voor gezinnen met kinderen.

Indeling

Begane grond:

Centrale afgesloten entree (blauwe ingang G) met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en lift. Een berging behorend bij het appartement bevindt zich op de begane grond, bereikbaar via ingang aan de buitenzijde.

Indeling appartement:

Entree, tochtportaal met meterkast, hal met garderoberuimte, apart toilet en een vaste bergkast. Woonkamer met prachtig uitzicht op het achtergelegen park. Naast de woonkamer ligt een slaapkamer met toegang tot het balkon. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de dichte keuken voorzien van gaskookplaat, magnetron, spoelbak, koelkast/vriezer en afzuigkap De hoekopstelling en de hoge kasten zorgen voor veel bergruimte in de keuken. Het appartement beschikt verder over 2 slaapkamers aan de voorzijde van respectievelijk 12m2 en 4,6m2 en 1 aan de achterzijde van ca 10m2. Deze geeft tevens toegang tot het ruime balkon welke op het westen is gelegen. Aangrenzend bevindt zich de geheel betegelde badkamer met wastafel, inloopdouche en de wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden

- Verwarming via blokverwarming;
- Aanwezigheid van een huismeester;
- Beveiligde entree;
- Liften;
- Groene woonomgeving met kindvriendelijk binnenterrein;
- Vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen (A4/A44);
- Voldoende parkeerplaatsen voor de complexen;
- Actieve en gezonde V.v.E.;  € 208,37 p/m
- Winkelcentrum De Luifelbaan om de hoek.
- Oplevering kan direct!

Kenmerken