Beschrijving

- Hoge Rijndijk 175 te Leiden

Opgelet! Op zoek naar een heerlijk ruim woonhuis met veel lichtinval aan de Hoge Rijndijk in Leiden? Gevonden... Aan de buitenzijde is niet te zien hoe groot deze woning is, maar eenmaal binnen valt dit echt op! Zo zijn er op de 2e verdieping, 2 slaapkamers, douche, keuken en een toilet aanwezig. Op korte fietsafstand liggen de Leidse binnenstad met een grote zaterdagmarkt, theaters, uitgaansgelegenheden en bioscopen, het Roomburgerpark met hockey- en tennisvelden en een grote speeltuin en het station Lammenschans. Tevens vrij parkeren voor de deur. Op loopafstand bevinden zich verscheidene buurtwinkels en in de nabijgelegen Professoren- en Burgemeesterswijk vindt u diverse basisscholen, een gymnasium en een scholengemeenschap. In de onmiddellijke nabijheid liggen nog 3 andere parken: Matilo, de Bult en Cronesteijn maar u kunt ook per fiets het Groene Hart verkennen of het recreatiegebied de Vlietlanden bezoeken. Uitvalswegen richting Amsterdam, Den Haag, Rotterdam (A4) en Utrecht (N11) zijn eenvoudig te bereiken.

Indeling:

Voortuin/hal, meterkast, toilet, ruime (kelder) trappenkast, de ruime woonkamer is voorzien van een sfeervolle open haard en houtenvloer. Terug in de hal heeft u toegang tot de keuken en diepe achtertuin (Z/W) met berging

1e verdieping:

Overloop, apart toilet, 3 zeer nette slaapkamers, waarvan 1 kamer voorzien is van een wastafel, de badkamer is voorzien van douche, wastafel, wasmachineaansluiting en radiator.

2e verdieping:

Overloop, verdieping is ingericht met keuken, woonkamer, apart toilet, cv-opstelling, slaapkamer met douche. 


Bijzonderheden:

- Bouwjaar: 1920;
- Perceeloppervlakte; 180 m2;
- Woonoppervlakte; 135,8 m2;
- Woning is volledig voorzien van dubbele beglazing;
- Diepe en zonnige tuin met berging en blokhut;
- Sfeervolle open haard in de woonkamer;
- Combi ketel, merk; Vaillant en in eigendom;
- Vloer op de begane grond is geïsoleerd; 
- Voldoende (gratis) parkeergelegenheid aan de voor- en achterkant van de woning;
- Heerlijk ruim woonhuis;
- Op elke verdieping een toilet;
- Aan de voorzijde van de woning geluiddichte ramen; 
- Aan de achterzijde is de woning voorzien van screens;
- Oplevering in overleg.

Vraagprijs €575.000,- K.K.

Kenmerken