Beschrijving

UNIEK UNIEK en nog eens UNIEK. 

Een wooncomplex zoals deze komt zelden te koop. Een levensbestendige vrijstaande woning met garage op een enorm perceel met nog twee extra mantelzorgwoning, een poolhouse met buitenkeuken en een zwembad met jacuzzi, twee paardenstallen, geiten verblijf, eenden ren, vijver, werkplaats en een eigen moestuin. Phoe eigenlijk te veel om op te noemen. Dit moet met eigen ogen gezien worden.  Dit alles is gelegen aan de Rijndijk 5 in Hazerswoude Rijndijk. De hoofdwoning heeft een woonoppervlakte van 180 m2 en bevindt zich op het zeer ruim perceel met een oppervlakte van 2625 m2. De woning is gebouwd in 1980. De twee aanleunwoningen hebben totaal een oppervlakte van 120m2. Laat uw fantasie gaan en bedenk wat hier allemaal mogelijk is. 
Landelijke stijl wonen in Hazerswoude-Rijndijk. dat kan zeker in deze buurt. Rijndijk 5 is gelegen in de wijk groenendijk. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Hazerswoude-Rijndijk. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden. Het bruisende centrum van Leiden is op slechts 10 minuten rijden met de auto of 20 minuten met de fiets.

Indeling

De tuin is rond de woning gelegen. Entree, ruime hal met vaste trap naar de verdieping. De woonkamer is zeer licht met open landelijke keuken. De keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur. De twee openslaande deuren geven toegang naar het achterliggende perceel. Aan de zijkant van de woning het zwembad met jacuzzi en ruime terras, zwembadhuis met keuken. Verder heeft u op de begane grond een toiletruimte, twee slaapkamers een badkamer met inloopdouche en een wasruimte met aansluiting voor de wasmachine en droger.

Eerste verdieping

Met de vaste trap komt u op de overloop van de verdieping. Een zeer ruime overloop met de toegangsdeuren naar de twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, tweede toilet en inloopdouche. De slaapkamers zijn gelegen aan de linker en rechterkant van de woning en voorzien van Velux dakramen en dakkapel aan de achterkant van de woning.

Tuin

Op het perceel zijn dus eigenlijk drie woningen te vinden. De hoofdwoning en twee mantelzorgwoning. De mantelzorgwoning zijn voorzien van een eigen keuken, badkamer, CV installatie en volledig geïsoleerd. Wat kunnen we allemaal nog verder vinden in de tuin. Twee paardenstallen met groot buitenverblijf. Geitenstal met groot buitenverblijf. Eenden ren, verblijf voor de honden, moestuin en werkruimte. Uiteraard zijn er de nodige terrassen aanwezig waar u kunt genieten van de rust en het uitzicht over uw landgoed. Na een dag werken kunt u heerlijk relaxen in de jacuzzi/zwembad met een glaasje bubbels.

Bijzonderheden

- Woning is geheel gerenoveerd met hoogwaardige materialen in 2017, leidingwerk, elektra, afvoeren, etc
- Voor een eventuele serre zijn alle voorbereidingen getroffen en kozijnen reeds aanwezig. 
- De gevel van het hoofdgebouw moet nog worden afgewerkt. 
- Ruim perceel met 2 mantelzorgwoning 
- Ideaal voor mensen die van dieren houden. 
- Veel privacy en rustig wonen
- Garage en drie parkeerplaatsen op eigen grond. 
- Oplevering in overleg
- Vraagprijs 1.250.000,00 euro k.k.

Kenmerken