Beschrijving

Dit moderne appartement mag je niet missen! De woning kenmerkt zich met 3 kamers, parkeerplaats, goede ligging en fraai uitzicht over de prachtige Neherkade. Het appartement is gesitueerd op de vijfde verdieping van een modern, middelgroot appartementencomplex met De Haagsche Hogeschool, Megastores, openbaar vervoer (NS station Hollands Spoor/ diverse tram- en busopstapplaatsen) op loopafstand en gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen ( A4/A12).

Het complex ligt aan het water, telt 8 verdiepingen en heeft een bellenbord en brievenbussen aan de buitenzijde, een nette centrale hal met lift en trap naar verdiepingen en separate (fietsen)bergingen op de begane grond.

Indeling

Entree, ruime L-vormige hal met garderobe, intercom, meterkast, bergkast met opstelplaats cv-ketel en toilet. 
De ruime woonkamer (ca. 32 m²) is doormiddel van grote raampartijen heerlijk licht en heeft een prachtig uitzicht richting het centrum van Den Haag, over het water en de Neherkade. De open keuken is eenvoudig maar van alle gemakken voorzien. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de hoofdslaapkamer (ca.14,5 m²) en de studeerkamer (ca. 6,9 m²). De badkamer is inpandig en vanuit de hal te bereiken. De derde slaapkamer (7.6 m²) is vanuit de woonkamer te betreden, deze geeft tevens toegang tot de serre (4,6 m²). 

Kortom, een keurig appartement op super locatie dichtbij alles. Maak snel een afspraak voor bezichtiging!

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1998
- Erfpacht (eeuwigdurend afgekocht)
- Woonoppervlakte ca. 79,1 m²
- Inhoud ca. 220 m³
- Geheel v.v. isolerende beglazing
- Bijdrage VvE €145;- per maand
- Inpandige berging aanwezig in de kelder 
- Parkeerplek huur ter overname (€45,-- per maand)

Kenmerken