Description

Wonen in een royale en zeer goed onderhouden eengezinswoning met eigen parkeerplaats? Aan de brede Javalaan gelegen 5 kamer eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, moderne keuken, luxe badkamer, 4 slaapkamers en zomerzonnige achtertuin met berging en parkeerplaats op eigen terrein. Deze verzorgde woning ligt in de nieuwe woonwijk Oosterheem met diverse voorzieningen op loopafstand zoals het Randstadrail station Javalaan, het winkelcentrum Oosterheem, het Heempark en diverse scholen en kinderdagverblijven.

Ground floor

Begane grond:

Via de voortuin bereikt u de hal uitgerust met meterkast, recent gemoderniseerd (2020) separaat toilet en garderobe. De ruime tuingerichte woonkamer beschikt over een nette plavuizen vloer met vloerverwarming en de wanden en het plafond zijn gestuced (2020). Door de hele woning zijn sfeervolle shutters geplaatst welke in de woning zullen achterblijven. De open keuken aan de voorzijde in L-opstelling beschikt over een granieten werkblad en is voorzien van verschillende inbouwapparatuur: 5 pits gaskookplaat, combi oven, vaatwasser, afzuigkap en koelkast./vriezer. De onderhoudsvrije achtertuin is gelegen op het noordoosten en heeft vanwege zijn diepte vrijwel de hele dag zon. Tevens beschikt de tuin over een vrijstaande stenen berging, achterom en privé parkeerplaats op afgesloten terrein. Voor dit mandelige perceel is een maandelijkse bijdrage van ca €15,-. Dit is voor het onderhoud van het perceel en het toegangshek. 

Eerste verdieping: 

Via de gesloten trap bereikt u de eerste etage met aan de achterzijde een woning brede slaapkamer van ca 16m2 en aan de voorzijde tevens een woning brede slaapkamer van ca 12,4m2. De centraal opgestelde luxe badkamer is recent gerenoveerd (2020) en beschikt over een ruime inloopdouche met dubbele stortdouche, breed wastafelmeubel met dubbele kraan, 2e hangend closet en is volledig betegeld. 

Tweede verdieping:

Middels de open trap toegang tot de tweede etage met aan de achterzijde een brede dakkapel met kunststof kozijnen en kiep/kantel ramen. Deze ruimte wordt momenteel gebruikt als slaapkamer maar kan voor vele doeleinden worden toegepast. Aan de voorzijde is er nog een extra slaap/werk kamer van ca 7,7m2 met handig weggewerkte ruimte voor de was/droog aansluiting. Hier bevinden zich tevens de CV opstelling (Intergas 2009) en mechanische ventilatie unit. Via de slaapkamer aan de voorzijde is de handige (berg)vliering bereikbaar.

Details

- Instapklare woning
- Parkeren op privé terrein
- Wanden gestuced  (2020)
- Schilderwerk buiten (2018)
- Op maat gemaakte shutters 
- Gelegen op een kindvriendelijke locatie
- Energiezuinig (Label A)
- Luxe badkamer!
- Mandelig gedeelte met elektrisch bedienbaar hek VvE(€15,-p/m)
- Oplevering in overleg

Features