Description

Ruim en zonnig drie kamer appartement gelegen op het zuidwesten met het gewilde extra brede terras! 
Hier heeft u gedurende het gehele jaar zon en kunt u zowel op het open deel of overdekte deel voorzien van zonnescherm genieten. 
De woning is in 2019 voorzien van een nieuwe keuken met nieuw leidingwerk, nieuwe meterkast,  nieuwe badkamer en nieuw toilet (2020).

Ground floor

Entree: Via de begane grond van dit goed onderhouden appartementencomplex heeft u toegang tot een afgesloten entreehal met bellentableau, intercomsysteem en brievenbussen. 
De binnenhal herbergt de lift (2019) en het trappenhuis. De eigen berging bevindt zich eveneens op de begane grond met voldoende ruimte voor opslag en meerdere fietsen.

First floor

Vanuit de lift of trap naar de 4e verdieping bereikt u via de galerij direct het appartement aan de Du Meelaan. Middels een ruime hal heeft u toegang tot alle vertrekken inclusief separaat toilet (2020) en badkamer (2019). 
De kamers aan de voorzijde zijn zeer ruim, beide voorzien van te openen ramen. Via de brede gang heeft u tevens toegang tot ruimte met de goed onderhouden eigen cv-ketel, meterkast, badkamer en separaat toilet. Voorts toegang tot de verassende en lichte woonkamer voorzien van schuifpui naar het terras, design radiatoren en tevens doorloop naar een comfortabele half open keuken in L-opstelling (2019) voorzien van koel vries combinatie, elektrische oven, gasfornuis en voldoende kasten en opbergvoorzieningen.

Details

KENMERKEN: -Woonoppervlakte ca. 75 m2 3-kamers -Actieve VvE, de bijdrage is ca. € 151 per maand incl. collectief CV onderhoud 
-Hardhouten kozijnen, dubbel glas en gevel isolatie 
-Ruime en zeer lichte woonkamer -Gehele woning voorzien van mooie houten vloer 
-Gewilde breed terras circa 18 m2 met vrij en groen uitzicht op het zuidwesten 
-Nieuwe badkamer, keuken, toilet en meterkast 
-Beschikbaarheid: juni 2021 
Het complex heeft een financieel sterke VvE met een duidelijke onderhoudsvisie en MJOP. Zo zijn o.a. alle liften begin 2019 vervangen en dit jaar is al het schilderwerk grondig beetgepakt. 
OMGEVING: Gebied Palenstein volop in ontwikkeling met nieuw aan te leggen park, nieuw winkelcentrum en omgevingsvoorzieningen. Centraal gelegen: -Diverse scholen, culturele centra, gezondheidsvoorzieningen en sportscholen op loopafstand -Oude Dorp met diverse restaurants, alle winkels, op 5 min. loopafstand -Stadshart winkelcentrum volop nieuwe restaurants, cafés en ruim 150 winkels -Randstadrail halte Palenstein op 5 min. lopen, alles in Zoetermeer zeer gemakkelijk bereikbaar en binnen 20 min. op Den Haag CS! Kortom een prachtig gelegen, goed onderhouden en centraal gelegen appartement welke slechts sporadisch beschikbaar zijn

Features