Description

- Merelstraat 20 te Leiderdorp

Op een hoog niveau afgewerkt en extra geïsoleerd 4-kamer hoek-appartement, gelegen op de 1e verdieping aan het einde van de galerij. Door de hoekligging beschikt het appartement over een extra zijraam en bent u snel bij de uitgang (dichtbij het Winkelhof). Ook lopen er bijna geen mensen voor uw woning langs. Het appartement is extra geïsoleerd d.m.v. dubbel glas, gevelisolatie en zelfs gedeeltelijk vloerisolatie. In de buurt vindt u onder andere winkelcentrum De Winkelhof, diverse sportfaciliteiten en scholen. Op slechts 15 minuten fietsafstand bevindt zich het prachtige historische centrum van Leiden met zijn leuke winkels, terrassen, restaurants en musea. Uitvalswegen zoals de A4 , A44, en N11 (Amsterdam/Den Haag/Alphen aan den Rijn) zijn eenvoudige te bereiken evenals NS-Stations en bushaltes. Kortom voor ieder wat wils!


Indeling:
Begane grond;

Centrale (afgesloten) entree met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en lift.

1e verdieping: 
Entree woning, hal, meterkast (6 groepen), sfeervolle woonkamer met een fraaie Quickstep laminaatvloer en deur naar een zonnig balkon (ZW), keuken v.v. diverse inbouwapparatuur, 3 slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer v.v. een geïsoleerde PVC vloer, de nette badkamer heeft een inloopdouche en wastafelmeubel, separaat hangend modern toilet. Het gehele appartement is v.v. dubbele beglazing en de gevels zijn extra geïsoleerd. Verder zijn een aantal radiatoren met een wandthermostaat te bedienen (hetgeen uniek is voor dit soort appartementen). Het appartement beschikt over een eigen berging. VVE:

De Vereniging van Eigenaren is actief en functioneert goed. Servicekosten €257,71 per maand, waarin is opgenomen een bedrag aan warmtelevering en warm water van €110,- (betreft een voorschot).


Vraagprijs €300.000,- K.K.

Features