Description

KANTOORRUIMTE TE HUUR
Doordat ons bedrijf een nieuw pand zal betrekken zal deze kantoorruimte in de voormalige wijkpost per 1 december 2021 te huur staan. De ruimte beschikt over een vergaderruimte, 2 afsluitbare kantoren, een grote kantoorruimte, een keuken en twee toiletruimtes. De huurperiode betreft van 1 december 2021 tot 1 maart 2023. Hierna kan in overleg met verhuurder besproken worden over een eventuele verlenging

Ground floor

Het pand heeft een centrale ligging achter de Dorpsstraat. U kunt uw auto kwijt aan de voorkant van het pand op de openbare parkeerplaats. Wanneer u het pand binnenloopt komt u in de ontvangsthal terecht. Hier kan de receptie plaats nemen en de bezoekers plaats nemen om te wachten. Deze ruimte is zo’n 25.7m² groot. Achter de ontvangstruimte bevindt zich de open werkruimte. De werkruimte is ca. 40.7m² groot en biedt genoeg plek voor bureaus en dossierkasten zoals te zien op de foto. 

Zowel vanuit de ontvangstruimte en de kantoorruimte is er toegang tot de vergaderkamer. Deze kamer is ca. 12.1m² groot en biedt ruimte voor een grote tafel en stoelen.

Aan de achterzijde van het pand zijn twee afsluitbare kantoorruimte gesitueerd. Beide ruimtes zijn respectievelijk ca. 16.3m² en 15.8m² groot. De keuken bevindt zich hier tegenover en is ca. 17.5m² groot. De keuken beschikt over voldoende opbergruimte en wordt zonder apparatuur opgeleverd. Vanuit de keuken is de toiletruimte toegankelijk waar zich twee toiletten bevinden.

Details

+ Zeer centrale ligging achter de Dorpsstraat
+ Meer dan voldoende parkeergelegenheid
+ Huurperiode van 1 dec 2021 tot 1 maart 2023
+ Totaal oppervlak van ca. 136.5m²
+ Kale huur betreft €1164,40 per maand excl. Stookkosten.

Features