Uw huis verkopen

De Wekker Makelaardij is trots op het feit dat wij gemiddeld sneller dan onze concurrenten woningen verkopen, zonder dat er ingeleverd hoeft te worden op de verkoopprijs. We combineren de jarenlange ervaring en opgebouwde kennis vanuit Leiden met het enthousiasme en de gedrevenheid van ons team in Zoetermeer om ook uw woning binnen 3 maanden te verkopen.

Waarom u voor De Wekker kiest

  • Geen opstartkosten - Wij brengen geen kosten in rekening om uw woning in de verkoop te nemen. De eerste 3 maanden Funda plaatsing krijgt u van ons.
  • No cure no pay - Andere makelaars rekenen opstartkosten, die u kwijt bent als u de verkoop annuleert. Bij ons kost het niets als u toch besluit de woning van de markt te halen.
  • Gratis open huizen - De deelname aan open huizen is voor onze rekening. Ook maken wij de brochures hiervoor en ontvangen wij de toekomstige kopers van uw woning.
  • Benadering van potentiele kopers - wij hebben een groot zoekersbestand, met veel kopers die achter het net hebben gevist bij eerdere verkopen. Ook onze volgers op Facebook gaan wij benaderen om uw woning te verkopen.
  • Persoonlijke benadering - Doordat wij met een klein team werken, heeft u altijd 1 contactpersoon die u van A tot Z begeleidt. 
  • Prestatiecourtage - Wij zijn jaren geleden begonnen met de prestatiecourtage. Wij beloven dat wij uw woning binnen drie maanden zullen verkopen, mocht dit niet lukken dan gaan wij inleveren op onze courtage: en wel met 0,05% per maand na de derde maand dat uw woning te koop staat, tot een maximum van 0,75%.

Ook uw woning binnen 3 maanden verkopen, of wilt u toch nog wat meer informatie? Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen. Wij nemen dan spoedig contact met u op om te kijken wat De Wekker voor u kan betekenen.

Contact opnemen