Hypotheekadvies

U heeft na lang zoeken uw droomhuis gevonden maar kunt u dat huis wel betalen? Moet u de rente wel of niet vastzetten? En wat kost u dat per maand?

Allemaal vragen waar u zelf niet 1-2-3 antwoord op heeft. De hoogopgeleide adviseurs van SNS kijken daarom graag met u mee én helpen u vergelijken en kiezen. Zo weet u zeker dat u goed zit met uw hypotheek: voor nu maar ook voor later. Ook prettig: bij SNS kunt u al binnen 2 dagen terecht voor een eerste gesprek. De adviseurs van SNS hebben alle kennis in huis en zorgen ervoor dat uw hypotheek goed is geregeld.

Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek over uw hypotheek kijken we samen naar de mogelijkheden. U hoort dan hoeveel u maximaal kunt lenen. Ook als u al een hypotheek heeft bij een andere aanbieder kijken we graag met u naar de mogelijkheden. Wilt u weten welke lening het beste bij u past? Maak dan vandaag nog een afspraak.

Verschillende aanbieders vergelijken

Het unieke aan de hoogopgeleide hypotheekadviseurs van SNS is dat ze verschillende aanbieders voor u kunnen vergelijken. Geen andere bank binnen Nederland geeft u deze mogelijkheid. SNS biedt niet alleen hypotheken aan van het label SNS maar ook die van bijvoorbeeld ASR en Nationale Nederlanden. Wij vergelijken de verschillende aanbieders en helpen u met uw keuze.

Binnen 2 dagen een afspraak

Kom langs bij de SNS winkel in de Dorpsstraat 121 (2721 AE) in Zoetermeer en we maken een afspraak voor een eerste gesprek (gratis). Of bel onze winkel rechtstreeks op 030 - 633 37 79.

Wilt u meer weten over onze hypotheken? Kijk dan op  de website van SNS Bank.