Omschrijving

Heerlijke ruime recentelijk uitgebouwde hoekwoning met garage.

In de Oranjewijk staat deze gezellige 5 kamer woning. Deze beschikt over 4 slaapkamers, ruime woonkamer met laminaat vloer, tuin aan de voor- zijkant en een grote zonnige achtertuin op het ZW met een garage.
De woning ligt in een kindvriendelijke buurt met scholen, zwembad “ De Does” , winkels en andere voorzieningen op loopafstand, het ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen A4 en N11.

Indeling

Voortuin, entree woning, hal met meterkast, toilet en vaste trap naar de eerste verdieping. De ruime uitgebouwde woonkamer is twee jaar geleden voorzien van een laminaat vloer. De allesbrander geeft de woning in de wintermaanden een sfeervolle en behaaglijke leefomgeving.  De keuken is ook twee jaar geleden vernieuwd toen de uitbouw is gedaan. Bij de keuken onder de trap is er een ruime kelder kast. De keuken in wandopstelling is voorzien van een vaatwasser, oven, koelkast, boiler en afzuigkap. Zowel via de keuken als via de woonkamer heeft u toegang tot de zeer ruime en zonnige achtertuin en de vrijstaande garage. Aan de zijkant van de woning is plaats op eigen grond voor auto, boot of caravan.

Eerste verdieping

Met de vaste trap komt u op de overloop op de eerste verdieping. Hier bevinden zich de eerste 3 slaapkamer en de badkamer. De kleinste slaapkamer heeft een kiep kanteldeur aan de achterkant van de woning. De twee grote slaapkamers waarvan 1 naast de badkamer en 1 aan de achterkant met vaste kast. De badkamer uit 2009 met een 2e toilet, inloopdouche en wastafelmeubel.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping komt u op een ruime overloop waar de wasmachine, droger en CV opstelplaats zijn. Tevens is hier een ruime berging achter de knieschotten. De laatste slaapkamer is ruim met een dakkapel aan de achterkant. Deze kamer kan eventueel worden vergroot d.m.v. een dakkapel aan de voorkant en dan worden opgedeeld in twee kamers.

Bijzonderheden

- Nieuwe zijgevel (2004)
- Kunststofkozijnen met HR glas 
- Uitbouw aan de achterkant (2017)
- Keuken en vloer (2017)
- Vliering, extra bergruimte
- Oplevering kan snel
- Vraagprijs 400.000,00 k.k.

Kenmerken