42 photos available

Sold subject to conditions: Stadhoudersring 540, 2713 GR Zoetermeer

Type of residence Apartment, gallery flat
Liveable area 105 m²
€189,900
Sold subject to conditions

General

Heerlijk ruim voorheen vijfkamerappartement met royale woonkamer + zijkamer (totaal ca. 43m²!), half open keuken met diverse inbouwapparatuur, nette badkamer met inloopdouche, keurige toiletruimte, eigen berging en riant balkon. Deze woning word geleverd met een eigen privé parkeerplaats!
Op korte afstand van wijkwinkelcentrum De Vijverhoek, het wijkpark en Randstad Railstation Driemanspolder, op... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, gallery flat
Construction period 1970
Status Sold subject to conditions
Offered since 02 August 2018

Features

Offer
Reference number 00092
Price €189,900
Service costs €217
Electricity €93
Water €71
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance Immediately
Offered since 02 August 2018
Last updated 15 October 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1970
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 105 m²
Content 325 m³
Surface area external storage rooms 9 m²
Surface area external, linked storage rooms 12 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 5 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Near shopping center
Near highway
Near public transport
Near school
Boiler
Heating source Electricity
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Gas boiler
Heating Collective heating
Has a garage Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes

Definition

Heerlijk ruim voorheen vijfkamerappartement met royale woonkamer + zijkamer (totaal ca. 43m²!), half open keuken met diverse inbouwapparatuur, nette badkamer met inloopdouche, keurige toiletruimte, eigen berging en riant balkon. Deze woning word geleverd met een eigen privé parkeerplaats!
Op korte afstand van wijkwinkelcentrum De Vijverhoek, het wijkpark en Randstad Railstation Driemanspolder, op de 1e verdieping van een goed bekendstaand appartementencomplex gelegen, heerlijk ruim en modern ingericht voorheen vijfkamerappartement met royale woonkamer, multifunctionele zijkamer, voorzien van lichte nieuwe laminaat vloer, halfopen keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, fraaie badkamer met inloopdouche, keurige toiletruimte, 3 grote slaapkamers, grotendeels laminaat vloerafwerking, gemeenschappelijke fietsenstallingen, eigen berging in de onderbouw en riant balkon.

Ground floor

Indeling appartementencomplex Centrale entreehal op de begane grond met een bellentableau, intercomsysteem en brievenbussen. Een afgesloten binnenhal geeft toegang tot de lift, het trappenhuis, garage en de eveneens afgesloten (fietsen)bergingen. Elk appartement heeft een eigen, ruime (fietsen)berging. Het gehele complex is beveiligd door middel van camerabewaking. In het complex is dagelijks een huismeester aanwezig. Dakbedekking is in 2012 vernieuwd.

First floor

Indeling van het appartement: tochtportaal. Binnenhal met meterkast en toegang tot de aan de voorzijde gesitueerde keuken, welke is ingericht met een vaatwasmachine en een moderne parallelopstelling voorzien van de volgende inbouwapparatuur: 4-pitsgaskookplaat, oven en koel-/vriescombinatie en opstelplaats voor wasmachine. De 120 liter (huur)boiler is geplaatst in een nis. De royale woonkamer biedt een sfeervol uitzicht en geniet daarnaast een heerlijke lichtinval. De zijkamer verschaft toegang tot het riante balkon van ca. 625x157. Beide vertrekken beschikken over een visgraat parket vloerafwerking en zijn van elkaar gescheiden door 2 togen. Aan de voorzijde van de woning zijn twee prima slaapkamers gelegen. Alle slaapkamers zijn belegd met laminaat. Aan de achterzijde bevindt zich de derde slaapkamer, vanwaar het balkon eveneens bereikbaar is. De moderne badkamer van is plafond hoog betegeld en ingericht met een grote inloopdouche, een wastafel, en een opstelplaats voor de wasmachine de badkamer heeft een verlaagd plafond met inbouwspotjes. De separate toiletruimte is verzorgd en voorzien van halfhoge wandbetegeling, een zwevend toilet en een fonteintje.

Details

- Prive parkeerplaats in afgesloten en beveiligde garage onder het complex
- Bouwjaar 1970.
- Inhoud: ca. 325m³. Woonoppervlakte: ca. 105m².
- Het appartement is grotendeels voorzien van dubbel glas.
- Verwarming via blokverwarming.
- De bijdrage van de actieve V.v.E. is ca. € 217,-- per maand (inclusief waterverbruik, excl. voorschot blokverwarming ad € 74,-- per maand garage vve kosten €18,60).
- Huurboiler.
Omgevingskenmerken:
De woning ligt op korte afstand van wijkwinkelcentrum De Vijverhoek, Randstad Railstation en NS-station Driemanspolder en nabij het Stadshart, de Dorpsstraat, het Willem Alexander plantsoen, Prinses Arianepark, het Burgemeester Vernède Sportpark, een medisch dienstencentrum, kinderopvang, diverse basisscholen, voortgezet onderwijs, de Zoetermeerse rondweg en de rijkswegen A4 en A12.

Recently viewed