Definition

Luxueus ogende maisonette! Hier hoeft niks meer aan te gebeuren!
In de kindvriendelijke en rustige wijk Buytenwegh is deze prachtige maisonette woning gelokaliseerd. In deze woning is optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden en dat is te zien ook! De woning is voorzien van 2 slaapkamers en 1 badkamer en biedt een parkeerplaats aan.
Op loopafstand gelegen ligt het winkelcentrum Buytenwegh, die voorzien is van meerdere supermarkten en andere diverse dagelijkse benodigdheden winkels. Ook stapt u hier op de Randstadrail halte Buytenwegh die u binnen enkele minuten naar het centrum van Zoetermeer of Den Haag brengt.

Ground floor

Een trap brengt u naar de voordeur gelegen op 1e verdieping van het complex. Via de voordeur zet u voet in de entreehal, hier bevindt zich de garderobe, het 1e toilet met waterfonteintje en de meterkast (8 Groepen + 2 Aardlekschakelaars). U komt vervolgens binnen in de ruime woonkamer, waarin de keuken centraal gesitueerd is. Deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur als een oven, magnetron, koel/vries combinatie, 4-pits inductiekookplaat en vaatwasser. De keuken wordt gescheiden van de woonkamer door middel van een lage muur, wat interactie biedt met de woonkamer.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de echte leefruimte met kunststof kozijnen en schuifpui. Via de schuifpui betreedt u het ruime terras voorzien van elektrisch zonnescherm, dat uitzicht biedt over de buurt. In het midden van de woonkamer staat de open trap die u naar de 1e verdieping brengt.
De 1e verdieping is voorzien van 2 slaapkamers, 1 badkamer, een inloopkast en het balkon. De eerste slaapkamer is aan de voorzijde van het huis. Is voorzien van HR++ glas en kunststof kozijnen en is ca. 13m². De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het huis en is tevens ca. 13m². De centraal gelegen inpandige badkamer is voorzien van een luxe douchecabine, wasbak met waterfonteintje, 2e toilet en tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de was/droog installatie. Verder vind u op de 1e verdieping ook de CV-installatie, aangrenzend aan de badkamer en 1e slaapkamer. De extra bergruimte/inloopkast bevindt zich tussen de trap en 2e slaapkamer. Het balkon is onderdeel van de 2e slaapkamer en biedt eveneens uitzicht over de buurt.

Details

- Luxueus uiterlijk
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas
- Maisonnette gelegen op de 1e en 2e verdieping
- Eigen overdekte parkeerplaats
- Instap klaar
- Ruime berging op wandeldek
- Slaapkamer met balkon
- Actieve VvE (€170,- p/m) 
- Oplevering in overleg

Features