46 photos available

Has received a bid.: Esmoreitschouw 27, 2726 KH Zoetermeer

Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 115 m²
Liveable area 98.1 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale
€279,500
Has received a bid.

General

In de gewilde en zeer groene woonwijk "De Leyens" ligt deze keurig onderhouden 4-kamer eengezinswoning met open keuken aan de voorzijde, keurige en gemoderniseerde badkamer, zonnige achtertuin welke op het zuid-westen gelegen is met aangrenzend grasveld. De centrale ligging is zeer gunstig het Stadshart (op loopafstand), het Stadstheater, park (Het Binnenpark) ligt aan het eind van de straat. Dive... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, terraced house
Construction period 1978
Status Available
Offered since 12 June 2019

Features

Offer
Reference number 00172
Asking price €279,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 12 June 2019
Last updated 24 June 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1978
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Composite
Isolations Cavity wall
Largely insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 115 m²
Effective area 98.1 m²
Content 350 m³
Surface area other inner rooms 9 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Near park
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Remeha Tzera
Heating source Gas
Year of manufacture 2012
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes

Definition

In de gewilde en zeer groene woonwijk "De Leyens" ligt deze keurig onderhouden 4-kamer eengezinswoning met open keuken aan de voorzijde, keurige en gemoderniseerde badkamer, zonnige achtertuin welke op het zuid-westen gelegen is met aangrenzend grasveld. De centrale ligging is zeer gunstig het Stadshart (op loopafstand), het Stadstheater, park (Het Binnenpark) ligt aan het eind van de straat. Diverse winkels en leuke restaurants liggen binnen handbereik. Ook is de verbinding uitstekend ten opzichte van station Centrum West en de diverse uitvalswegen (A-12 richting Den Haag / Utrecht / Rotterdam en N-206 richting Leiden / Amsterdam). In de wijk zijn verder verschillende scholen (basis- en voortgezet onderwijs) en het recreatiegebied Noord Aa te vinden.

Ground floor

Ruime voortuin met aangrenzend stenen berging voorzien van elektra.

Entree:
Hal, meterkast, separaat toilet met zwevend closet en fontein. Toegang tot de tuingerichte woonkamer met open keuken in L-opstelling aan de voorzijde. De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur o.a.: vaatwasser, combi oven/magnetron, koel/vries combinatie, 4 pits gaskookplaat, close in boiler en afzuigkap. De zeer lichte woonkamer beschikt over een trappenkast en is afgewerkt met een nette laminaatvloer, de wanden zijn gespoten en de trap heeft een open uitstraling wat zorgt voor een ruimtelijker gevoel. De zonovergoten tuin is op het zuid-westen gelegen en fraai aangelegd met beplanting. Daarnaast is er een vrijstaande overkapping achter in de tuin, deze is eenvoudig op en af te bouwen zodat u op elk gewenst moment schaduw of de zon kunt opzoeken. Aangrenzend bevindt zich een groen grasveld wat ideaal is voor spelende kinderen. Uitermate veel privacy vanwege de lage bebouwing en groen in overvloed zijn enkele kenmerken van deze omgeving.

Eerste verdieping:
Middels de vaste trap bereikt u de eerste etage, de overloop biedt toegang tot de slaapkamers welke aan weerszijden gelegen zijn. De slaapkamer aan de achterzijde is ca 15m2 groot en is voorzien van kunststof kozijnen (2019) met kiep kantel functie. De aan de voorzijde gelegen slaapkamer is ca 14.5m2 groot. Hier is een ruimte gecreëerd boven de schuur wat nu wordt gebruikt als handig kantoor, hier is een velux dakraam aanwezig. De centraal opgestelde badkamer is in 2014 gerenoveerd en is voorzien van o.a.: douchecabine, 2e zwevend closet, wastafelmeubel, mechanische ventilatie en elektrische vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Via de gesloten trap bereikt u de zolder, deze is opgesplitst in 2 ruimtes waar zich aan de ene kant de was/droger aansluiting + mechanische ventilatie unit bevinden en is er daarnaast handig gebruik gemaakt van het schuine dak om knieschotten te plaatsen wat zorgt voor voldoende bergruimte. De volwaardige slaapkamer van ca 10m2 is aan de voorzijde gelegen. Deze ruimte is uiteraard tevens te gebruiken als kantoor of werkruimte.

Details

- Rustige ligging met aangrenzend grasveld
- Achtertuin op het zuidwesten
- Cv-ketel Remeha Tzera 2012
- Kunststof kozijnen op 1e etage
- Nabij uitvalswegen (N206 naar Leiden en A12 Utrecht/Den Haag)
- Voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving; ontheffing voor blauwe zone € 15,62 per jaar (prijspeil 2017);
- Oplevering in overleg.

Recently viewed