32 photos available

For sale: Bertramvaart 8, 2724 TE Zoetermeer

Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 129 m²
Liveable area 91 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale
€235,000
New for sale

General

Klussers opgelet! Op zoek naar een woning met potentie, waar met wat aanpassingen een paleis van gemaakt kan worden? Zoek dan niet verder!
In de kindvriendelijke wijk Leidsewallen staat deze leuke tussenwoning te koop. Op loopafstand vindt u het winkelcentrum en stapt u op bij de randstadrail halte Leidsewallen. Vanuit hier kunt u gemakkelijk het centrum van zowel Zoetermeer als Den Haag bereike... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, terraced house
Construction period 1980
Status Available
Offered since 07 March 2019

Features

Offer
Reference number 00146
Asking price €235,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 07 March 2019
Last updated 07 March 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1980
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Floor
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 129 m²
Effective area 91 m²
Content 326 m³
Surface area other inner rooms 8.5 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Boiler
Type of boiler Vailliant
Heating source Gas
Year of manufacture 2005
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes
Has solar blinds Yes

Definition

Klussers opgelet! Op zoek naar een woning met potentie, waar met wat aanpassingen een paleis van gemaakt kan worden? Zoek dan niet verder!
In de kindvriendelijke wijk Leidsewallen staat deze leuke tussenwoning te koop. Op loopafstand vindt u het winkelcentrum en stapt u op bij de randstadrail halte Leidsewallen. Vanuit hier kunt u gemakkelijk het centrum van zowel Zoetermeer als Den Haag bereiken.

Deze tussenwoning met ruime en lichte woonkamer bied plaats aan 4 slaapkamers, badkamer met douchecabine en ligbad, keuken met diverse inbouwapparatuur en een zonnige achtertuin op het Westen met stenen berging en een achterom.

Ground floor

Via de voortuin en de voordeur komt u de entreehal binnen die u toegang geeft tot de woonkamer. De ruime woonkamer staat in verbinding met de keuken, door de lage keukenmuur die een open effect creëert. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, magnetron en koelkast. De hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van een lichte laminaatvloer. Via de kunststof schuifpui bereikt u de ruime tuin welke gelegen is op het westen. Het separaat toilet bevindt zich aan de zijkant van de keuken, net als de trap met opgang.

De gesloten trap brengt u naar de eerste verdieping. De eerste verdieping is voorzien van 3 slaapkamers, waarvan 2 aan de voorzijde van respectievelijk 13m2 en 7m2. De derde slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is 11m2. Verder vindt u op deze verdieping de badkamer van ca. 5m2 en is voorzien van een douche, ligbad, wastafeltje en een 2e toilet. De badkamer is geheel voorzien van tegels. De gehele eerste verdieping is verder voorzien van een laminaatvloer.

De 2e verdieping is bereikbaar via een open trap en hier bevindt zich de laatste slaapkamer van 14m2. Aansluitend aan de slaapkamer op de overloop staat zowel de CV-installatie als een aansluiting voor de was/droog installatie.

De ruime tuin is maar liefst 57m2 en geheel betegeld. In de tuin staat een aangebouwde stenen berging en de tuin is bereikbaar via een achterom.

Details

- Autoluwe straat
- Klusserswoning
- Ruime zonnige tuin 57m2
- Gedeeltelijk kunststof kozijnen
- Zonnewering voor en achterzijde
- Oplevering kan snel

Recently viewed