70 photos available

For sale: Gorinchemsestraat 15, 4231 BE Meerkerk

Type of residence House, mansion, semi-detached house
Plot size 406 m²
Liveable area 350.8 m²
€675,000

General

Deze compleet gerenoveerde voormalig huisartspraktijk en woning is gelegen op een unieke locatie (direct aan het Merwedekanaal) en op loopafstand van het centrum van Meerkerk. In deze prachtige woning vind u maar liefst 9 kamers waarvan 5 slaapkamers.
Gelegen in het dorp Meerkerk, dat grenst aan de A27 en centraal ligt tussen vier grote steden.
In 2000 is deze half vrijstaande woning compleet... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, mansion, semi-detached house
Construction period 1860
Status Available
Offered since 26 March 2018

Features

Offer
Reference number 00062
Asking price €675,000
Acceptance By consultation
Offered since 26 March 2018
Last updated 09 January 2019
Construction
Type of residence House, mansion, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1860
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 406 m²
Effective area 350.8 m²
Content 1,222 m³
Surface area other inner rooms 15.5 m²
Surface area external storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 9 of which (5 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
On waterway
Open position
Residential area
Unobstructed view
Boiler
Type of boiler Atag
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has an alarm Yes
Has roller blinds Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Deze compleet gerenoveerde voormalig huisartspraktijk en woning is gelegen op een unieke locatie (direct aan het Merwedekanaal) en op loopafstand van het centrum van Meerkerk. In deze prachtige woning vind u maar liefst 9 kamers waarvan 5 slaapkamers.
Gelegen in het dorp Meerkerk, dat grenst aan de A27 en centraal ligt tussen vier grote steden.
In 2000 is deze half vrijstaande woning compleet verbouwd, op zolder zijn 4 dakkapellen geplaatst waarvan 2 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde. Alle kamers zijn voorzien van een nieuw plafond, de keuken is vernieuwd, de badkamers en de toiletten. De gehele elektrische installatie, alle waterleidingen en de centrale verwarmingsinstallatie zijn vervangen. De voormalig dokters woning is oorspronkelijk gebouwd rond 1860 en meermaals vernieuwd en aangepast. Het pand meet een inhoud van circa 1222m3, de bijbehorende woonoppervlakte bedraagt circa 350,8m2. De perceeloppervlakte is 406m2. De woning is gelegen in het centrum van het dorp met alle voorzieningen op loopafstand.

Ground floor

Globale indeling begane grond: entree/hal met uitgebreide meterkast, trapopgang naar de verdiepingen. Linksaf gaat u naar de woonkamer aan de voorzijde van de woning, waarna u via de en-suite schuifdeuren de ruime tuingerichte woonkamer bereikt voorzien van gas open haard, hoog plafond met ornamenten in originele stijl en inbouw spotjes. Tevens biedt de woonkamer toegang tot de zeer ruime open keuken met vrij uitzicht over de tuin. De vloerverwarmde keuken beschikt over een kookeiland met 5 pits gasfornuis waarvan 1 wokpit, stoom oven, combi oven/magnetron, koel/vries combinatie, en vaatwasser. Via de woonkamer en keuken is de ruim opgezette tuin bereikbaar, aan het vaarwater gelegen en vrij uitzicht over het Merwedekanaal en het fraaie landschap.
Vanaf de hal bereikt u rechtsaf de door de huidige bewoner als TV/Mediaruimte gebruikte kamer, waarachter een ruimte die voor kantoordoeleinden gebruikt kan worden, tevens is hier een keukenblok met indirect gestookte boiler. Via deze ruimte bereikt u het souterrain dat gebruikt kan worden voor opslag of als wijnkelder.
Via de 2e ingang aan de voorzijde van de woning, hal met toiletruimte bereikt u de voorkamer en ook de inpandige bergruimte voorzien van CV opstelling (ATAG 2015) en warmwater reservoir.

Globale indeling 1e verdieping: Via de gesplitste trap bereikt u de eerste etage welk toegang geeft tot de 4 ruime slaapkamers en de 2 badkamers.
3 slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning welke vrij uitzicht biedt over het landschap en zorgt voor een geluidloze nachtrust. De grootste slaapkamer is voor zien van een airco split unit. Via de slaapkamer aan de rechterzijde van de woning bereikt u het ruime dakterras waar u in de zomer heerlijk kunt zitten.
1 slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde.
De badkamers zijn aan de voorzijde gesitueerd en naast elkaar opgesteld. Badkamer 1 is voorzien van inloopdouche, 2 wastafels, designer radiator, vloerverwarming en bubbelbad. Badkamer 2 is tevens voorzien van een inloopdouche, 1 wastafel en een infrarood sauna.
Verder is in de hal nog een separaat toilet en een royale ruimte voor de was/droog opstelling.

Globale indeling 2e verdieping: Via de ruime overloop bereikt u via de gesloten trap de zolder, deze is geïsoleerd en voorzien van 4 dakkappelen, hoog puntdak en zichtbare houten constructie. Van de ruimte kunnen makkelijk extra slaapkamers gemaakt worden indien gewenst. Waterleiding en afvoer aanwezig.

Details

- Gerenoveerd in 2000
- Gelegen aan het Merwedekanaal
- Vrij uitzicht over het landschap
- 5 ruime slaapkamers
- 2 badkamers
- Half vrijstaand
- CV (ATAG 2015)
- Voorzien van infrarood sauna
- Schilderwerk wordt jaarlijks bijgehouden
- Aan vaarwater gelegen
- Gehele achterzijde is voorzien van elechtrische zonnewering
- Oplevering in overleg

Recently viewed