63 photos available

For sale: Marnixstraat 64, 2316 EZ Leiden

Type of residence House, mansion, terraced house
Plot size 94 m²
Liveable area 250 m²
Acceptance By consultation
Price on request

General

Woorden schieten te kort voor dit prachtige en ruim bemeten herenhuis (2009), gelegen in Nieuw Leyden (aan de rand van het centrum van Leiden) en gebouwd onder moderne architectuur!

De woning is een echte belevenis. Hier proef je de sfeer en charme. De woning heeft verrassend veel woonruimte en een overdosis aan wooncomfort, dat biedt dit fraaie herenhuis. Je beschikt hier over een zee van lic... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, mansion, terraced house
Construction period 2009
Status Available
Offered since 13 September 2019

Features

Offer
Reference number 07638
Price Price on request
Acceptance By consultation
Offered since 13 September 2019
Last updated 22 October 2019
Construction
Type of residence House, mansion, terraced house
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities
Seniors
Construction period 2009
Roof materials Bitumen
Plastic
Rooftype Flat
Isolations Floor
Full
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 94 m²
Effective area 250 m²
Content 894 m³
Surface area other inner rooms 10.9 m²
Surface area external, linked storage rooms 45 m²
Mapping
Number of floors 4
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Heating District heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Parking Option
Has an alarm Yes
Has cable TV Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes

Definition

Woorden schieten te kort voor dit prachtige en ruim bemeten herenhuis (2009), gelegen in Nieuw Leyden (aan de rand van het centrum van Leiden) en gebouwd onder moderne architectuur!

De woning is een echte belevenis. Hier proef je de sfeer en charme. De woning heeft verrassend veel woonruimte en een overdosis aan wooncomfort, dat biedt dit fraaie herenhuis. Je beschikt hier over een zee van licht, waardoor de woning een extra dimensie krijgt. Tevens heeft u de mogelijkheid tot werken aan huis. De woning is voorzien van een heerlijk ruim en zonnig dakterras. Er is mogelijkheid voor een inpandige garage. Bij de bouw is er rekening gehouden met vele factoren die wij graag tijdens de bezichtiging aan u vertellen. Dit herenhuis heeft anker-loze spouwmuren waardoor er geen geluidsoverdracht is (het huis draagt zijn eigen constructie). Verder beschikt de woning over 6 kamers (met mogelijkheid tot meer kamers), ruime woonkamer met moderne open keuken, luxe badkamers en veel privacy. Nieuw Leyden grenst aan de historische binnenstad direct ten noorden van de Maresingel. De diversiteit in bouwstijlen, de centrale ligging nabij de winkelstraten in het historisch centrum (3 minuten fietsen) en voorzieningen als, scholen en supermarkten maken het wonen in deze wijk erg aantrekkelijk. Daarnaast is het CS op 3 minuten fietsafstand en zijn de uitvalswegen A4 en A44 goed en snel bereikbaar.

Kortom deze unieke woning is een prachtig en speciaal object en is zeker een bezichtiging waard! Tijdens de bezichtiging ervaart u de woning op z’n best.

Indeling:

Entree, ruime hal met garderobe, meterkast met opstelling voor stadsverwarming, ruime berging aan de voorzijde met grote dubbele deuren. De ruimte op de begane grond van ca. 64m² wordt momenteel gebruikt in combinatie met werkruimte aan huis. Deze ruimte is voorzien van een toiletruimte met een modern toilet en fonteintje. Tevens zijn er voorzieningen voorbereid voor een keuken en badkamer waardoor er eenvoudig een zelfstandig appartement zou kunnen worden gecreëerd of bijvoorbeeld extra slaapkamer(s).

1e verdieping:

Ruime hal, toiletruimte met modern toilet en fonteintje, 1e (ouder)slaapkamer aan de voorzijde met directe toegang naar de inloopkast, fraaie stijlvolle badkamer voorzien van wastafelmeubel met dubbele wastafel van Belgisch hardsteen, een ligbad en een ruime inloopdouche. Aparte wasruimte met aansluitingen voor wasapparatuur, 2e slaapkamer aan de achterzijde en 3e slaapkamer aan de achterzijde.

2e verdieping:

Ruime en lichte woonkeuken aan de voorzijde met openslaande deuren met een Frans balkon, luxe moderne keuken in hoekopstelling met bar, natuurstenen aanrechtblad in Belgisch hardsteen en inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven en magnetron, grote 5 pits inductie kookplaat en grote afzuigkap. Ruime en lichte woonkamer met dubbele deuren aan de achterzijde en een Frans balkon, dakvenster en een zeer gunstige lichtinval. Deze verdieping is geheel voorzien van massieve eikenhouten vloerdelen (in white-wash afgewerkt).

3e verdieping:

Hal, kantoorkamer/werkkamer met bergruimte en toegang via de schuifpui naar het dakterras aan de achterzijde (westen) van ca. 45m². Dit dakterras is met hardhouten vlonders afgewerkt en geeft u volledige privacy en volop zon vanaf 10.00 uur in de ochtend tot zonsondergang.

Dit herenhuis is grotendeels voorzien van vloerverwarming; Deze woning is gebouwd met gebruik van hoogwaardige materialen en extra hoge isolatienormen; Dit herenhuis heeft anker-loze spouwmuren waardoor er geen geluidsoverdracht is (het huis draagt zijn eigen constructie). Moderne en eigentijdse afwerking; Zowel de berging als de grote werkruimte op de begane grond zijn via de dubbele deuren goed toegankelijk; Op de begane grond is eenvoudig een zelfstandig appartement te creëren aangezien het leidingwerk voor een extra badkamer en keuken reeds aanwezig zijn; Deze woning is uitermate geschikt voor wonen gecombineerd met werken/ praktijkruimte aan huis. In de straat is een betaalde parkeerzone. De kosten van een parkeervergunning bedragen ca. €51,- per jaar per auto.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar: 2009;
- Woonopp.: 250 m2;
- Mogelijkheid tot dubbele bewoning, inpandige garage of een extra opbouw;
- Veel potentie;
- Aan de rand van het centrum van Leiden;
- Wat betreft de parkeervergunning, zijn er op dit adres 3 auto’s die een parkeervergunning mogen hebben;
- Bij de bouw is rekening gehouden met vele factoren;
- Woning kan makkelijk aangepast voor ouderen en minder validen;
- Extra plattegronden toegevoegd met eventuele mogelijkheden;
- Oplevering in overleg.

Prijs op aanvraag.

Recently viewed