48 photos available

For sale: Lucas Van Leijdenstraat 44, 2316 AV Leiden

Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 95 m²
Liveable area 119.4 m²
€495,000

General

In het gezellige en populaire Groenoord ligt deze ruime, lichte en luxe tussenwoning uit 2015. De woning, gelegen in een rustige autoluwe straat is volledig volgens de nieuwste bouwnormen gebouwd en geïsoleerd. Het beschikt over voldoende parkeerruimte voor de deur, een ruime woonkamer, moderne keuken, vier slaapkamers, een badkamer, een fijne tuin met berging, en een centraal gelegen gedeelde bi... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, terraced house
Construction period 2015
Status Available
Offered since 28 September 2018

Features

Offer
Reference number 07380
Asking price €495,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 28 September 2018
Last updated 16 October 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2015
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Police certificate
GIW guarantee certificate
Isolations Roof
Wall
Floor
Full
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 95 m²
Effective area 119.4 m²
Content 434 m³
Surface area other inner rooms 1.8 m²
Surface area external storage rooms 10 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Type Back yard
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate A
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Partial Floor heating
Electric heating
Has a shower Yes
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Has fibre Optical cable Yes
Garden available Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

In het gezellige en populaire Groenoord ligt deze ruime, lichte en luxe tussenwoning uit 2015. De woning, gelegen in een rustige autoluwe straat is volledig volgens de nieuwste bouwnormen gebouwd en geïsoleerd. Het beschikt over voldoende parkeerruimte voor de deur, een ruime woonkamer, moderne keuken, vier slaapkamers, een badkamer, een fijne tuin met berging, en een centraal gelegen gedeelde binnentuin. Kortom dé ideale woning voor gezinnen met kinderen!

Groenoord ligt op een steenworp afstand van station Leiden Centraal, het LUMC, een sportschool, restaurants, bioscopen, musea, speelpark, een ontdektuin, kinderopvang, peuterspeelzalen en winkels. Vanuit de Lucas van Leijdenstraat is het historische centrum van Leiden gemakkelijk te voet of fietsend te bereiken. Ook zijn busverbindingen en uitvalswegen (A4, N11, A44) goed en snel te bereiken.

Over het huis, niet alleen het huis is fijn maar ook de tuin én de centraal gelegen binnentuin zijn geweldig. De binnentuin is eigendom van de bewoners van de 32 aan dit perceel gelegen huizen. De kinderen kunnen er lekker ravotten en het mooie is dat deze tuin alleen toegankelijk is voor bewoners. De zon komt op aan de voorzijde, dus in ochtend koffie drinken op het bankje voor het huis en in de middag en avond genieten van de zon in de achtertuin.

Ground floor

De begane grond:

Via de voordeur komt u in de gang, waar de meterkast én een op maat gemaakte gangkast te vinden is. In de gang is een moderne toiletruimte met een zwevend toilet. De huiskamer is uitgebouwd en kunnen we riant noemen. Naast vloerverwarming is er ook een gezellige hoog rendement houtkachel (Dovre Sense). Via de openslaande deuren heeft u toegang tot de fijne achtertuin. De keuken is ruim, strak, wit en voorzien van een spoelbak, vaatwasser, koelvriescombinatie, afzuigkap, oven, inductiekookplaat en heeft veel bergruimte.

1e verdieping:

Via de dichte met eikenhout afgewerkte trap komt u op de eerste verdieping, waar zich twee slaapkamers bevinden. De slaapkamers zijn groot, aan de voor- en achterzijde zijn van twee slaapkamers één slaapkamer gemaakt. De slaapkamers zijn ongeveer 15m2. De slaapkamer aan de achterzijde heeft in de op maat gemaakte kastenwand enorm veel bergruimte. De moderne badkamer is tussen de slaapkamers gelegen en is voorzien van een badkamermeubel, een ruime inloopdouche, een designradiator en een zwevend toilet. Een badkamer die in het midden van een woning is gelegen heeft meestal geen daglicht, maar daar hebben de bewoners een hele slimme oplossing voor bedacht.

2e verdieping:

Via de open met eikenhout afgewerkte trap komt u op de tweede verdieping, daar zijn de derde én vierde slaapkamer, De derde slaapkamer is voorzien van een grote dakkapel en is ruim en licht. De vierde slaapkamer heeft een velux dakraam en kan ook gebruikt worden als kantoor, studeer of werkkamer.
Op deze verdieping is ook een wasruimte waar de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden. Tot slot is er “achter de schotten” veel bergruimte.

Alle kamers hebben moderne kiepkantelramen waarvan een aantal zijn voorzien van op maat gemaakte horren.

Kortom: bent u op zoek naar een heerlijk gelegen woonhuis, dat goed onderhouden is, dat een waanzinnig leuke tuin én binnentuin heeft en ook nog eens dichtbij het centrum, centraal station en een flink aantal voorzieningen gelegen is kom dan langs op ons Open Huis.

Parkeren is mogelijk in de straat bij de woning. Eigenaren komen in aanmerking voor een parkeervergunning via de gemeente Leiden.

Recently viewed