51 photos available

Sold subject to conditions: De Goejestraat 4, 2313 NW Leiden

Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 85 m²
Liveable area 92 m²
€350,000
Sold subject to conditions

General

UNIEK...
Op zoek naar een degelijk en goed onderhouden eengezinswoning uit de jaren ’30? En het liefst ook nog met een achtertuin met achterom in een geliefde en kindvriendelijke buurt?
De jaren ’30-stijl is de laatste architectuurstijl in Nederland waarbij ambachtelijkheid en aandacht voor detail een speerpunt was. Dat geeft dit huis dan ook een bepaalde warme en karakteristieke uitstraling. E... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, terraced house
Construction period 1936
Status Sold subject to conditions
Offered since 11 September 2018

Features

Offer
Reference number 07361
Asking price €350,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 11 September 2018
Last updated 05 October 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1936
Surfaces and content
Plot size 85 m²
Effective area 92 m²
Content 320 m³
Surface area other inner rooms 3 m²
Surface area external storage rooms 8 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Near public transport
Near school
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation East
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate D
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Garden available Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

UNIEK...
Op zoek naar een degelijk en goed onderhouden eengezinswoning uit de jaren ’30? En het liefst ook nog met een achtertuin met achterom in een geliefde en kindvriendelijke buurt?
De jaren ’30-stijl is de laatste architectuurstijl in Nederland waarbij ambachtelijkheid en aandacht voor detail een speerpunt was. Dat geeft dit huis dan ook een bepaalde warme en karakteristieke uitstraling. Een woning waar verleden en hedendaags comfort elkaar hebben gevonden en bovendien een woning die -indien gewenst- zó te betrekken is.
Een fraaie woning dus waarbij de kenmerkende bouwstijl uit 1936 na renovatie door vorige bewoners behouden is gebleven middels o.a.: een erker, glas-in-loodramen (voorzien van dubbelglas), paneeldeuren, inbouwkasten, stucplafonds met plint, granitovloer en betonemaille lambriseringen.
De Rijndijkbuurt ligt aan de rand van de Professorenwijk en is gesitueerd nabij scholen, openbaar vervoer en sportvelden. De mooie historische binnenstad van Leiden, stadspark het Plantsoen, polderpark Cronesteyn -via mooie route langs het Rijn-Schiekanaal- bevinden zich op korte afstand. Ook uitvalswegen richting Amsterdam, Den Haag (A4) en Utrecht (N11) zijn snel te bereiken.

Wij zijn heel enthousiast over dit huis. Bel gerust voor het maken van een afspraak met de Wekker Makelaardij. Wij zijn u graag van dienst.

Ground floor

Entree/ vestibule voorzien van mooie granitovloer, betonemaille lambrisering, spiegel meterkast (7 groepen). Hal met trapopgang, deur naar de woonkamer en toilet met eveneens granitovloer en fonteintje.
De woonkamer beschikt over een parketvloer en inbouwkast, openhaard met schouw, glas-in-loodramen, erker en openslaande deuren richting de achtertuin. Aansluitend een moderne semi open keuken voorzien van stenen vloer, natuurstenen aanrechtblad, vaatwasser, 5-pits RVS gascomfort, oven, RVS afzuigkap en koel-vriescombi en deur naar achtertuin. De groene achtertuin is gelegen op het oosten met een houten berging incl. elektra en water voorziening en achterom.

First floor

Overloop met betonemaille lambrisering. Slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel, twee vaste inbouwkasten en een lamelparket vloer. De tweede slaapkamer aan de achterzijde heeft een openslaande deur naar het dakterras (3,2 x 2,1). Deze kamer is kleiner van formaat ten opzichte van de voorzijde maar groot genoeg om er een leuke kamer van te maken.
De verzorgde badkamer bevindt zich eveneens aan de achterzijde en beschikt over een inbouwkast, elektrische vloerverwarming, ligbad, douchecabine, toilet, designradiator en een wastafel. Eveneens twee grote ramen welke praktisch zijn om open te zetten na gebruik douche/bad. De gehele etage is in 2016 voorzien van een lamelparketvloer.

Second floor

Via vaste trap te bereiken zolderkamer met Veluxraam aan voor- en achterzijde, wasmachine aansluiting, drogerafvoer naar buiten, CV opstelling (Vaillant) en voldoende opbergruimte achter de knieschotten.

Details

- Beschermd stadsgezicht
- De woning is door vorige bewoners smaakvol gerenoveerd, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige bouwmaterialen. Duurzaamheid en kwaliteit waren de uitgangspunten; hetgeen heeft geresulteerd in een nette woning met behoud van originele stijlkenmerken.
- De woning is geheel voorzien van dubbel glas (deels HR), excl. zijraam keuken en bij voordeur
- Schilderwerk buitenzijde en binnentrappen 2016
- Houten vloer (lamelparket) op de 1e etage 2016
- Badkamer voorzien van elektrische vloerverwarming en inbouwkast.
- 2e etage is mogelijk uit te breiden middels dakopbouw gelijke aanpalende woningen (aanvraag omgevingsvergunning)
- Op korte afstand bevinden zich maar liefst 3 basisscholen (St. Josephschool, de Lorentzschool, de Roomburg Basisschool) en 2 middelbare scholen (Stedelijk Gymnasium en het Bonaventura College).
- Ook een NS treinstation (Lammenschans) en kinderopvang liggen in de buurt. Voorts bent u met de auto of op de fiets in korte tijd aan de kust.
- Op slechts 15 minuten loopafstand van de binnenstad van Leiden met diverse restaurants, cafés, bioscopen, musea en winkels voor de dagelijkse boodschappen;
- Oplevering in overleg
- Vraagprijs 350.000,00 k.k.

Recently viewed