59 photos available

For sale: De Goejestraat 26, 2313 NW Leiden

Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 86 m²
Liveable area 102 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale
€400,000
New for sale

General

UNIEK...
Op zoek naar een degelijk en goed onderhouden eengezinswoning uit de jaren ’30? En het liefst ook nog met een zonnige achtertuin met achterom in een geliefde en kindvriendelijke buurt?
De jaren ’30-stijl is de laatste architectuurstijl in Nederland waarbij ambachtelijkheid en aandacht voor detail een speerpunt was. Dat geeft dit huis dan ook een bepaalde warme en karakteristieke uitstra... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, terraced house
Construction period 1941
Status Available
Offered since 10 May 2019

Features

Offer
Reference number 07550
Asking price €400,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 10 May 2019
Last updated 13 May 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1941
Surfaces and content
Plot size 86 m²
Effective area 102 m²
Content 339 m³
Surface area other inner rooms 1 m²
Surface area external storage rooms 4 m²
Surface area external, linked storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Features
Has a balcony Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes

Definition

UNIEK...
Op zoek naar een degelijk en goed onderhouden eengezinswoning uit de jaren ’30? En het liefst ook nog met een zonnige achtertuin met achterom in een geliefde en kindvriendelijke buurt?
De jaren ’30-stijl is de laatste architectuurstijl in Nederland waarbij ambachtelijkheid en aandacht voor detail een speerpunt was. Dat geeft dit huis dan ook een bepaalde warme en karakteristieke uitstraling. Een woning waar verleden en hedendaags comfort elkaar hebben gevonden en bovendien een woning die -indien gewenst- zó te betrekken is.
Een fraaie woning dus waarbij de kenmerkende bouwstijl uit de jaren dertig na renovatie door vorige bewoners behouden is gebleven middels o.a.: een erker, glas-in-loodramen, paneeldeuren, inbouwkasten, hoge stucplafonds met plint en betonemaille lambriseringen.
De Rijndijkbuurt ligt aan de rand van de Professorenwijk en is gesitueerd nabij scholen, openbaar vervoer en sportvelden. De mooie historische binnenstad van Leiden, stadspark het Plantsoen, polderpark Cronesteyn -via mooie route langs het Rijn-Schiekanaal- bevinden zich op korte afstand. Ook uitvalswegen richting Amsterdam, Den Haag (A4) en Utrecht (N11) zijn snel te bereiken.

Wij zijn heel enthousiast over dit huis. Bel gerust voor het maken van een afspraak met de Wekker Makelaardij. Wij zijn u graag van dienst.

Ground floor

Entree voorzien van mooie betonemaille lambrisering, meterkast (6 groepen + 2 ALS). Hal met trapopgang, deur naar de woonkamer en vrij hangend toilet met fonteintje vernieuwd in 2018.
De woonkamer beschikt over een grenen en inbouwkast, openhaard, glas-in-loodramen, erker en openslaande deuren richting de achtertuin. Aansluitend een moderne keuken met een vaatwasser (2019), 5-pits gasfornuis, oven (2018), afzuigkap en koel-vriescombi en deur naar achtertuin. De zonnige achtertuin is gelegen op het oosten met een houten berging incl. elektra en achterom.

First floor

Overloop met betonemaille lambrisering. Slaapkamer aan de voorzijde met kunststof dakkapel, vaste inbouwkasten en een grenen vloer. De tweede slaapkamer aan de achterzijde heeft een vaste kast en ook een grenen vloer.
De verzorgde badkamer uit 2018 bevindt zich eveneens aan de achterzijde en beschikt over een vloerverwarming, douchecabine, toilet, designradiator en een wastafel en een deur naar het dakterras (3,2 x 2,1) De gehele etage is dus voorzien van een laminaatvloer en kunststof kozijnen

Second floor

Via vaste trap te bereiken opbouw. Op deze laatste verdieping zijn de laatste twee slaapkamers en ruimte voor C.V., wasmachine en droger. De kozijnen zijn wederom van kunststof en op de vloer een mooie laminaatvloer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een velux dakraam en extra bergruimte achter de knie schotten en vliering.

Details

- Beschermd stadsgezicht
- De woning is door vorige bewoners smaakvol gerenoveerd, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige bouwmaterialen. Duurzaamheid en kwaliteit waren de uitgangspunten; hetgeen heeft geresulteerd in een nette woning met behoud van originele stijlkenmerken.
- 2e etage is uitgebouwd middels dakopbouw hierdoor zijn er twee ruime slaapkamers en wasruimte ontstaan
- C.V. vervangen in 2019
- Op korte afstand bevinden zich maar liefst 3 basisscholen (St. Josephschool, de Lorentzschool, de Roomburg Basisschool) en 2 middelbare scholen (Stedelijk Gymnasium en het Bonaventura College).
- Ook een NS treinstation (Lammenschans) en kinderopvang liggen in de buurt. Voorts bent u met de auto of op de fiets in korte tijd aan de kust.
- Op slechts 15 minuten loopafstand van de binnenstad van Leiden met diverse restaurants, cafés, bioscopen, musea en winkels voor de dagelijkse boodschappen;
- Oplevering in overleg
- Vraagprijs 400.000,00 k.k.

Recently viewed