46 photos available

Has received a bid.: Beelaertspark 1, 2731 AE Benthuizen

Type of residence House, villa, detached house
Plot size 550 m²
Liveable area 134 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale
€575,000
Has received a bid.

General

Op een bijzondere locatie met vrij uitzicht over de vijver ligt deze karakteristieke vrijstaande woning op 550m2 eigen grond compleet met grote garage geschikt voor 2 auto's, 2 badkamers, 3 slaapkamers en vrijstaande houten tuinhuis. Daarnaast is gelijkvloers wonen mogelijk vanwege een beneden gesitueerde badkamer met aangrenzende slaapkamer. Behalve winkels, liggen ook basisscholen, molen De Haas... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, villa, detached house
Construction period 1976
Status Available
Offered since 10 April 2019

Features

Offer
Reference number 00161
Asking price €575,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 10 April 2019
Last updated 18 April 2019
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Type of construction Existing estate
Accessibility Seniors
Construction period 1976
Isolations Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 550 m²
Effective area 134 m²
Content 697 m³
Surface area other inner rooms 42.5 m²
Surface area external storage rooms 7 m²
Surface area external, linked storage rooms 3 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Type Garden around
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Boiler
Type of boiler Vaillant
Heating source Gas
Year of manufacture 2018
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 4
Number of covered parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes
Has a storage room Yes

Definition

Op een bijzondere locatie met vrij uitzicht over de vijver ligt deze karakteristieke vrijstaande woning op 550m2 eigen grond compleet met grote garage geschikt voor 2 auto's, 2 badkamers, 3 slaapkamers en vrijstaande houten tuinhuis. Daarnaast is gelijkvloers wonen mogelijk vanwege een beneden gesitueerde badkamer met aangrenzende slaapkamer. Behalve winkels, liggen ook basisscholen, molen De Haas, recreatiegebied het Bentwoud en uitvalswegen op korte afstand. Landelijk wonen in een gemoedelijke sfeer, met de gemakken en vele voorzieningen van de stad Zoetermeer op slechts 5 autominuten.

Ground floor

Begane grond:

Parkeergelegenheid op eigen terrein geschikt voor 2 auto's Entree: ruime ontvangsthal met separaat toilet, meterkast, toegang tot de inpandige garage en overige vertrekken. De aan de voorzijde gelegen half open keuken biedt vrij uitzicht over vijver en is opgesteld in U-vorm. Daarnaast voorzien van verschillende inbouw apparatuur: keramische kookplaat (Siemens), afzuigkap, spoelbak en verschillende losse apparatuur: koelkast en was/droog aansluiting. De open en lichte woonkamer is voorzien van een schuin dak met hoge nok wat de woning zijn karakteristieke uitstraling geeft. Daarnaast voorzien van gashaard en vloerverwarming over de gehele begane grond. Aan de achterzijde is een slaapkamer gecreëerd met aansluitend de eerste badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel toilet en bidet. Middels de schuifpui in de woonkamer en openslaande deur in de slaapkamer is toegang tot de zeer ruime tuin welke op het zuid-westen gelegen is.

Eerste etage:
De centraal opgestelde open trap geeft toegang naar de eerste verdieping. Op deze etage zijn 2 slaapkamers aanwezig aan weerszijden respectievelijke 16m2 en 15m2 groot. De aan de achterzijde gelegen slaapkamer geeft tevens toegang tot het balkon. Daarnaast is er een 2e inpandige badkamer aanwezig welke is voorzien van douche, toilet en wastafel. Aangrenzend aan de badkamer bevindt zich de stookruimte (ca 7m2) met recent geplaatste CV installatie (2018).

Garage:
Deze is te bereiken via de elektrisch bedienbare schuifdeur en de hal. Daarnaast is de garage ook via de achterzijde bereikbaar en biedt ruimte aan een werkplaats en extra bergruimte d.m.v. een vliering. De totale garage is ca 35m2 groot en biedt ruimte aan 2 auto's.

Tuin: Rondom perceel aanwezig met riante achtertuin op het zuid-westen gelegen. De tuin beschikt over een een houten berging voorzien van elektra. Dankzij zijn beschutte ligging is de tuin zeer privacy gericht en bereikbaar middels een zij ingang.

Details

- Vrijstaande woning
- Bouwjaar 1976
- Woonoppervlakte 134m² + 42,5m2 inpandige berging
- Inpandige garage 36m2 geschikt voor 2 auto's
- Inhoud 697m3;
- Perceel 550m²;
- Gemeten volgens NEN2580;
- Gelijkvloers wonen mogelijk
- Oplevering in overleg.

Recently viewed